Problem with Skyview


#1

I recently moved to a different city and just started my feeder back up. While most things worked smoothly after I put in the new coordinates, the skyview is not working. Here’s the log from my feeder.

[2018-04-04 00:09 PDT] mlat-client(10470): Beast-format results connection with ::1:30104: [Errno 111] Connection refused
[2018-04-04 00:10 PDT] mlat-client(10470): Beast-format results connection with 127.0.0.1:30104: [Errno 111] Connection refused
[2018-04-04 00:10 PDT] manual update (user-initiated via their flightaware control page) requested by adept server
[2018-04-04 00:10 PDT] performing manual update, action: reboot
[2018-04-04 00:10 PDT] rebooting…
[2018-04-04 00:10 PDT] update request complete
[2018-04-04 00:10 PDT] piaware (process 10438) is shutting down because it received a shutdown signal (SIGTERM) from the system…
[2018-04-04 00:10 PDT] faup1090 exited with SIG SIGTERM
[2018-04-04 00:10 PDT] multilateration data no longer required, disabling mlat client
[2018-04-04 00:10 PDT] fa-mlat-client exited with SIG SIGTERM
[2018-04-04 00:10 PDT] piaware (process 10438) is exiting…
[2018-04-04 00:11 PDT] adept reported location: xxxxx
[2018-04-04 00:11 PDT] site statistics URL: https://flightaware.com/adsb/stats/user/jnrfalcon#stats-35345
[2018-04-04 00:11 PDT] multilateration data requested
[2018-04-04 00:11 PDT] mlat-client(1170): fa-mlat-client 0.2.10 starting up
[2018-04-04 00:11 PDT] mlat-client(1170): Listening for Extended Basestation-format results connection on port 30106
[2018-04-04 00:11 PDT] mlat-client(1170): Connection to localhost:30005 lost: [Errno 111] Connection refused
[2018-04-04 00:11 PDT] mlat-client(1170): Beast-format results connection with ::1:30104: [Errno 111] Connection refused
[2018-04-04 00:11 PDT] mlat-client(1170): Beast-format results connection with 127.0.0.1:30104: connection established

I changed dump1090’s listening port to 30104, but it still fail to connect sometimes, like the 3rd to the last entry.

The skyview page console shows these
http://192.168.1.135:8080/data/receiver.json?_=1522827584633 404
http://192.168.1.135:8080/status.json 404

What should I do next?


#2

hi
your site is feeding ok + MLAT. have you tried to clear browser cache and refresh the page ?
sometimes this will solve the issue.

Evangel