All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Adding a new arcraft to my alerts
PostPosted: Sat Oct 22, 2011 11:19 pm 
Offline
claydoh49 - FlightAware user avatar

Joined: Mon Jun 05, 2006 12:00 pm
Posts: 1
I have 2 of my aircraft entered with their tail numbers, and the third one doesn't have a ident box for an N number. Anyone know a fix?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Adding a new arcraft to my alerts
PostPosted: Mon Oct 24, 2011 1:22 pm 
Offline
mduell - FlightAware user avatar

Joined: Wed Jul 27, 2005 3:00 pm
Posts: 5136
Location: FAWHQ
At the top of the form you can switch between airline/flight number and tail as the options for providing the flight identifier.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: